Κωνσταντίνος Δήμουλας

Vegan Chef

Ο Κωνσταντίνος Δήμουλας γεννήθηκε στη Γερμανία το 1981. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, ωστόσο όντας ανήσυχο πνεύμα δοκιμάστηκε σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες ώστε να βρει τι θα του “ταίριαζε”. Το 2008 αποφάσισε να στραφεί σε έναν βίγκαν τρόπο ζωής, το οποίο αποτέλεσε τελικά και την αφορμή για να αναζωπυρωθεί η αγάπη του για τη μαγειρική με την οποία και είχε ασχοληθεί από μικρή ηλικία. Το 2016 άρχισε να μοιράζεται τις μαγειρικές δημιουργίες του με τον κόσμο μέσω Instagram με σκοπό να διαδώσει τη vegan κουζίνα. Το 2019 δημιουργεί το Beets-me.com και έκτοτε κάθε εβδομάδα προσκαλεί το κοινό του στην διαδικτυακή του κουζίνα όπου και μοιράζεται καινούργιες συνταγές, τιπς και συμβουλές! Την ίδια χρονιά ξεκινάει και το κανάλι του στο YouTube όπου παρουσιάζει αναλυτικά vegan συνταγές και τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφορεί με επιτυχία το πρώτο του vegan βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “Το βρόμικο αλλιώς”. Έχει παρουσιάσει με επιτυχία έναν κύκλο online σεμιναρίων με θέμα “Vegan Συνταγές σε 30 λεπτά” και έχει συμμετάσχει και σε συλλογικά εργαστήρια vegan μαγειρικής. Το 2022 πήρε μέρος και στην πρώτη vegan εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης με τίτλο My Vegan Life. Από τον Οκτώβριο του 2022 είναι εισηγητής στα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Grand Foyer και της Vegan Academy.

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: