4.2 Προσδιορισμός Αποτελεσμάτων (κέρδος – ζημία)
4.3 Έννοια του περιθωρίου κέρδους και του markup ανά είδος, EBITDA
4.4 Τιμολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών
4.5 Κοστολόγηση - Βασικές έννοιες - ορισμοί
4.6 Βασικές κοστολογικές διαδικασίες
4.7 Διαχείριση αποθεμάτων (Logistic Management)
4.8 Δημιουργική μείωση εξόδων και έλεγχος κόστους (Μέρος 1ο)
4.9 Δημιουργική μείωση εξόδων και έλεγχος κόστους (Μέρος 2ο)
4.10 Ανάλυση Νεκρού Σημείου Λειτουργίας (Ν.Σ.Λ.)
4.11 Οι προϋπολογισμοί ως εργαλείο προγραμματισμού
4.12 Κατάρτιση προϋπολογισμών
4.13 Δείκτες κερδοφορίας και Ρευστότητας
4.14 Δείκτες Αποδοτικότητας (Efficiency) και δείκτες διάρθρωσης κεφαλαίων και βιωσιμότητας (Position)
4.15 Εκτίμηση αξίας μιας επιχείρησης