Η Δήμητρα Παλέγκα, μαθήτρια του Skillbox, κυκλοφορεί το πρώτο της παραμύθι με τίτλο "Μόνα η ανεμώνα"

Skillbox News

11/6/2024
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η μαθήτριά μας, Δήμητρα Παλέγκα, μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου «Συγγραφή Παραμυθιού», δημοσίευσε το πρώτο της παραμύθι με τίτλο «Μόνα η ανεμώνα», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο «Εκδόσεις Κέφαλος»!
 
Καλοτάξιδο Δήμητρα! Είχαμε την μεγάλη τιμή να σε έχουμε ως σπουδάστρια στον κύκλο σεμιναρίων μας και είμαστε πολύ περήφανοι που κυκλοφόρησες το βιβλίο σου. Να είσαι πάντα δημιουργική και να συνεχίσεις να γράφεις ιστορίες που θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι!
 
Ακολουθεί περίληψη του βιβλίου:
 
Περίληψη Βιβλίου
"Η Μόνα, μια όμορφη ανεμώνα, ζει μόνη της σε μια βουνοπλαγιά και δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική. Δυσκολεύεται να αυτοεξυπηρετηθεί και δεν έχει βρει τον σωστό τρόπο να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, η ζωή της αλλάζει όταν διάφοροι περαστικοί περνούν από την περιοχή της, καθένας με τη δική του σοφία και καλοσύνη. Θα μπορέσουν άραγε να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες της; Μέσα από τις συναντήσεις αυτές, η Μόνα μαθαίνει πολύτιμα μαθήματα για την ευγένεια, τους καλούς τρόπους και τη σημασία της αλληλεγγύης."
 
Η ιστορία της Μόνας είναι ένας ύμνος στην καλοσύνη και την ανθρωπιά, προσφέροντας διδακτικά μηνύματα στους μικρούς μας φίλους. Με συναρπαστική πλοκή και ζωντανούς χαρακτήρες, το βιβλίο αυτό είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει τις καρδιές των αναγνωστών και θα τους εμπνεύσει να είναι πιο ευγενικοί και βοηθητικοί προς τους άλλους.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι το «Μόνα η ανεμώνα» θα γίνει αγαπημένο βιβλίο πολλών παιδιών, γεμίζοντάς τα με όμορφα συναισθήματα και πολύτιμες γνώσεις. Καλή ανάγνωση σε όλους!

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία και στο www.ekdoseiskefalos.gr.

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: