Summer Offer -35% ! Και... γεμίζουμε τις αποσκευές μας με νέα skills!

Skillbox News

3/7/2024
Το καλοκαίρι μόλις έγινε ακόμα πιο συναρπαστικό με την καλοκαιρινή προσφορά του Skillbox! Επωφελήσου από το Summer Camp -35% και ανακάλυψε τα διαθέσιμα Advanced Certificates που θα εκτοξεύσουν την επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη!
 
Με την αγορά του σεμιναρίου μπορείς να ξεκινήσεις την παρακολούθησή του από την ίδια κιόλας ημέρα. Δε χρειάζεται να περιμένεις εβδομάδες για να ξεκλειδώσει το υλικό της νέας ενότητας. Ξεκινάς αμέσως, για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο!
 
Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, αποκτάς βεβαίωση παρακολούθησης από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που θα ενισχύσει το βιογραφικό σου και θα σε καταστήσει έτοιμο/η για τον Σεπτέμβρη!
 
Μάθε όπου κι αν βρίσκεσαι. Παρακολούθησε το Advanced Certificate στην παραλία, στον καναπέ ή οπουδήποτε αλλού σε βρίσκει αυτό το καλοκαίρι. Απόλαυσε την άνεση του κινητού, του tablet ή του laptop σου και μάθε όποτε θέλεις εσύ!
 
Μην χάνεις άλλο χρόνο! Βρες το σεμινάριο που σου ταιριάζει και κάνε την καλύτερη καλοκαιρινή επένδυση στην εξέλιξή σου με το Skillbox:

Marketing & Πωλήσεις

Οργάνωση & Διοίκηση

Design / Photo / Video

Τουρισμός

Δημιουργική Γραφή

Ψυχολογία

Δείτε όλα τα προσφερόμενα σεμινάρια από εδώ.

Η προσφορά ισχύει έως και 31 Ιουλίου με άμεση έναρξη μαθημάτων!

Καλές βουτιές!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: