Οι 29οι Πανιώνιοι Αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία: Λογοτεχνικός & Εικαστικός Διαγωνισμός 2024

Skillbox News

7/8/2024
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση των 29ων Πανιώνιων Αγώνων, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν για ακόμη μία χρονιά από το Skillbox.gr. Οι έπαινοι πρωτοτυπίας είχαν ως βραβείο τη συμμετοχή 4 επιτυχόντων στα Advanced Certificates Canva: Δημιουργία περιεχομένου στα Social Media και Δημιουργική γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί. Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε συνέχεια της επανεκκίνησης των Πανιώνιων Αγώνων πέρυσι και περιλάμβανε έναν σημαντικό Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Γραμμάτων και Τεχνών.
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 130 μαθητές από πολλές ελληνικές πόλεις, σχεδόν διπλάσιοι από την περσινή χρονιά. Οι 29οι Πανιώνιοι Αγώνες ολοκληρώθηκαν με μια συγκινητική τελετή στην ιστορική αίθουσα του “Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός”, όπου 150 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γονέων, δασκάλων και διευθυντών σχολείων, παρακολούθησαν την απονομή βραβείων.
 
Κατά τη διάρκεια της τελετής, τιμήθηκαν τα μέλη της επιτροπής κριτών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Δεκαέξι μαθητές βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά έργα τους εκ των οποίων οι μαθήτριες που έλαβαν έπαινο πρωτοτυπίας με υποτροφία του Skillbox.gr :
 
  • Τσουμάκη Νεφέλη (Λογοτεχνικός Διαγωνισμός - Μαθήτρια Γυμνασίου)
  • Σαμοϊλη Μαρία Ευαγγελία (Λογοτεχνικός Διαγωνισμός - Μαθήτρια Λυκείου)
  • Ζαχαροπούλου Αρετή (Εικαστικός Διαγωνισμός - Μαθήτρια Γυμνασίου)
  • Πατερίτσα Αντωνία (Εικαστικός Διαγωνισμός - Μαθήτρια Λυκείου)
 
Η διοργάνωση στοχεύει στη διεύρυνση της συμμετοχής και στη μετατροπή του θεσμού σε ένα σημαντικό Πανελλήνιο φεστιβάλ Αθλητισμού, Τεχνών και Γραμμάτων. Με τις ρίζες τους να χρονολογούνται τον 8ο αιώνα π.Χ, στην εποχή του Ομήρου, οι Πανιώνιοι Αγώνες αποτελούν έναν θεσμό που συνδυάζει τον αθλητισμό, τις τέχνες και τα γράμματα. Σκοπός είναι η αναβίωση της Ιωνική παράδοση, συνδυάζοντας την αρχαία παράδοση των Πανιωνίων με μία πιο σύγχρονη προσέγγιση.
 
Το Skillbox.gr εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για την περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία αυτού του θεσμού, ευελπιστώντας να συνεχίσει να εμπνέει και να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την αριστεία των νέων.
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: