Νέο Σεμινάριο από το Skillbox - Fashion Styling: Mastering the art of style

Skillbox News

2/9/2024

To Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate με τίτλο Fashion Styling: Mastering the art of style διάρκειας 4 εβδομάδων.

Αν αγαπάτε το ωραίο ντύσιμο, τη φωτογραφία, τις όμορφες εικόνες, τα χρώματα, τότε πιθανόν να είστε ήδη στυλίστας! Αν λατρεύετε να δημιουργείτε και να εμπνέετε τότε αυτό το σεμινάριο είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Ο στόχος του προγράμματος είναι να σας μεταδώσει όλη τη βασική γνώση που χρειάζεστε για να μπορείτε να βγάλετε την καλύτερη εικόνα ενός ατόμου. Παράλληλα όμως θα καλλιεργήσετε την οπτική σας και θα δείτε πως η έμπνευση μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τη μόδα ή να έχετε την οποιαδήποτε ιδέα πάνω στον τομέα αυτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το πάθος σας! Θα μάθετε τα πάντα για την ιστορία της μόδας, τις βασικές αρχές του Fashion Styling, γεωμετρίες, άξονες και υποτόνους καθώς και τα βασικά στοιχεία ντυσίματος και Styling Tips.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα και κλείστε τη θέση σας!

Το Advanced Certificate «Fashion Styling: Mastering the art of style» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Το υλικό αποδεσμεύεται τμηματικά ανά εβδομάδα, ενώ μετά το πέρας των 4 εβδομάδων, συνεχίζεται η πρόσβασή σας στο σεμινάριο για τουλάχιστον δύο έτη.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Γιολάντα Σαούγκου είναι επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας και στυλίστρια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α, καθώς και του τμήματος Επικοινωνίας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας με έμφαση τη μόδα. Επιπλέον, έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του San Francisco, στο οποίο έκανε σπουδές στοχευμένες στον τομέα της μόδας. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται ενεργά με το δικό της brand ρούχων και κοσμημάτων, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη για το styling editorial φωτογραφίσεων, e-shop και φυσικών προσώπων.

Δείτε το trailer του σεμιναρίου

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: