Νέο σεμινάριο από το Skillbox - Project Management: Οργάνωση & Διοίκηση Έργων

Skillbox News

3/9/2024
To Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate με τίτλο Project Management: Οργάνωση & Διοίκηση Έργων διάρκειας 4 εβδομάδων.
 
To Project Management αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική πτυχή κάθε επιτυχημένης επιχείρησης/οργανισμού. Οι Project Managers είναι απαραίτητοι και σε μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως στις βιομηχανίες, ιδιαίτερα εκείνες που δραστηριοποιούνταιστον κλάδο των Κατασκευών και της Μηχανικής, αλλά και σε κλάδους που σχετίζονται με την Οικονομία, την Ενέργεια, την Πληροφορική, το Marketing, την Υγεία. Αναζητάς μια καριέρα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις ισχυρές δεξιότητες; Το Advanced Certified Course by ACTA «Project Management: Οργάνωση & Διοίκηση Έργων» είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα ως Project Manager. 
 
 
Το Advanced Certificate «Project Management: Οργάνωση & Διοίκηση Έργων» βασίζεται στις αρχές της e-learning εκπαίδευσης με τη μέθοδο της σύγχρονης παρακολούθησης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. 
 
Πιστοποιημένο πρόγραμμα 
 
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αποκτάτε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
 
Λίγα λόγια για την εισήγητρια
 
Η Αθανασία Κατσιάπη είναι πιστοποιημένη Project Manager και απόφοιτη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 
 
Τα τελευταία 17 έτη εργάζεται στον τραπεζικό κλάδο σε διοικητικές θέσεις. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησής της είναι ο συντονισμός, η εστιασμένη καθοδήγηση καθώς και η εκπαίδευση των τραπεζικών στελεχών στα διάφορα αντικείμενα ευθύνης. Παράλληλα, κάνει Coaching και Mentoring σε  ποικίλους φορείς και  συμμετέχει σε συνέδρια & workshops ως ομιλήτρια.  
 
Λειτουργώντας με βασικό γνώμονα την παρακίνηση αλλά και την προσωπική εξέλιξη των συνεργατών της, στόχος της είναι να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις και στα στενά χρονοδιαγράμματα με συνέπεια.
 
Δείτε το trailer του σεμιναρίου

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: