Νέο σεμινάριο από το Skillbox - EShop Manager: Επαγγελματική Διαχείριση & Προώθηση EShop

Skillbox News

04/09/2024

To Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate με τίτλο EShop Manager: Επαγγελματική Διαχείριση & Προώθηση EShop διάρκειας 3 εβδομάδων.

Το σεμινάριο "EShop Manager: επαγγελματική διαχείριση & προώθηση EShop" απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση και προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων. Μέσα από το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να βελτιστοποιούν τη λειτουργία ενός EShop, να αυξάνουν τις πωλήσεις, και να δημιουργούν αποτελεσματικές στρατηγικές marketing. Το πρόγραμμα καλύπτει θεματικές όπως η διαχείριση αποθεμάτων, η εξυπηρέτηση πελατών, η ανάλυση δεδομένων και η χρήση εργαλείων διαφήμισης. Είτε είστε επαγγελματίες του χώρου είτε θέλετε να ενισχύσετε την καριέρα σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς.
 
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα και κλείστε τη θέση σας με έκπτωση Early Bird -25% έως και 30 Σεπτεμβρίου
 
Το Advanced Certificate «EShop Manager: Επαγγελματική Διαχείριση & Προώθηση EShop» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Το υλικό αποδεσμεύεται τμηματικά ανά εβδομάδα, ενώ μετά το πέρας των 3 εβδομάδων, συνεχίζεται η πρόσβασή σας στο σεμινάριο για τουλάχιστον δύο έτη.
 
Πιστοποιημένο πρόγραμμα 
 
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αποκτάτε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
Λίγα λόγια για την εισήγητρια
 
Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια).
 
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος στελέχωσης επαγγελματιών ΙΤ και Digital Project Manager σε διαφημιστικό γραφείο, ενώ πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ανήκε στην δυναμική ομάδα marketing καινοτόμου εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στη διανομή λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών μέσω cloud. Το πάθος της για το digital marketing την οδήγησε στο να εφαρμόσει digital marketing στρατηγικές σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο χώρος της μόδας, της εστίασης, του τουρισμού αλλά και της τεχνολογίας.

 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: