Δωρεάν Σεμινάριο από το Skillbox | AI - Τεχνητή Νοημοσύνη & Ψηφιακή Δημιουργικότητα

Δωρεάν Σεμινάρια / Εργαλεία

5/9/2024

Το Skillbox σας καλωσορίζει σε ένα δωρεάν σεμινάριο για επαγγελματίες και λάτρεις της τεχνολογίας και της τέχνης που θέλουν να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στην ψηφιακή δημιουργία και όχι μόνο.

Το δωρεάν σεμινάριο "AI - Τεχνητή Νοημοσύνη & Ψηφιακή Δημιουργικότητα" προσφέρει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στις σύγχρονες εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στην ψηφιακή τέχνη και δημιουργία. Είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείς από την ευκολία χρήσης και τις προηγμένες δυνατότητες των εφαρμογών ΑΙ. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είσαι σε θέση να κατανοείς με απλό τρόπο τις βασικές έννοιες και τους όρους που διαβάζεις και ακούς καθημερινά. Θα πειραματιστείς με τα δεκάδες εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που είναι πλέον διαθέσιμα ανακαλύπτοντας έτσι νέους τρόπους έμπνευσης. Η ψηφιακή δημιουργικότητα έχει ήδη αποκτήσει μία νέα διάσταση μέσα από τις εφαρμογές της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε;

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Γιάννης Φαρσάρης είναι Καθηγητής Πληροφορικής και συγγραφέας και ασχολείται ενεργά με τα ψηφιακά Κοινά και την δημιουργική ελευθερία του διαδικτύου. (www.opensesame.gr). Γεννήθηκε το 1973 στην Ιεράπετρα και ζει στο Ηράκλειο. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και θεατρική γραφή στο Εργαστήρι του Θεάτρου Πορεία. Έχει δημιουργήσει την ψηφιακή Ανοικτή Βιβλιοθήκη (www.openbook.gr), συμμετέχει στη συντακτική ομάδα του λογοτεχνικού περιοδικού Fractal και είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας και Γραμματέας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας.

Παρακολουθήστε το δωρεάν σεμινάριο σήμερα πατώντας εδώ και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης από το Skillbox!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: