Νέο Σεμινάριο από το Skillbox - Logistics & Διαχείριση Σύγχρονης Αποθήκης

Skillbox News

6/9/2024

Το Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate με τίτλο "Logistics & Διαχείριση Σύγχρονης Αποθήκης" διάρκειας 4 εβδομάδων.

Αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας στη διαχείριση σύγχρονης αποθήκης με το σεμινάριο "Logistics - Διαχείριση Σύγχρονης Αποθήκης" από το Skillbox.gr. Μάθετε τα πάντα για τις καλύτερες πρακτικές για αποτελεσματικότερο έλεγχο αποθεμάτων, βελτιστοποίηση διαδικασιών και αύξηση παραγωγικότητας. Bελτιώστε την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα της αποθήκης σας και ενσωματώστε τις τελευταίες τεχνολογίες του κλάδου. Κάντε εγγραφή τώρα και απογειώστε την καριέρα σας στον απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο των Logistics.

Δείτε περισσότερα για το Advanced Certificate και κλείστε άμεσα την θέση σας!

Το Advanced Certificate «Logistics & Διαχείριση Σύγχρονης Αποθήκης» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία.
 
Πιστοποιημένο πρόγραμμα
 
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αποκτάτε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Λίγα λόγια για τον Εισηγητή

Ο Μηράζης Γιώργος είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης με ειδικότητα Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις Supply Chain σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις με έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό. Έχει συμμετάσχει και ηγηθεί σε πλήθος σημαντικών projects που έχουν να κάνουν με διαχείριση Logistics και Προμηθειών, ανάπτυξη διαδικασιών εφοδιασμού σε πληροφοριακά συστήματα WMS και ERP, αναδιοργάνωση και ανασχεδιασμό παραγωγής και αποθηκών κλπ. Ταυτόχρονα, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων στον ΕΚΕΠΙΣ με πλούσια διδακτική εμπειρία σε τομείς όπως Logistics και Διαχείριση Αποθήκης, Supply Chain Management,  Προγραμματισμός Παραγωγής, Project Management, κλπ.

Δείτε το trailer του σεμιναρίου

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: