Νέο Σεμινάριο από το Skillbox - Davinci Resolve Masterclass - Τεχνικές Επεξεργασίας Βίντεο

Skillbox News

13/09/2024

To Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate με τίτλο Davinci Resolve Masterclass - Τεχνικές Επεξεργασίας Βίντεο διάρκειας 4 εβδομάδων.

Το σεμινάριο "Davinci Resolve Masterclass - Τεχνικές Επεξεργασίας Βίντεο" είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν σε βάθος γνώση και δεξιότητες στην επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το δωρεάν λογισμικό Davinci Resolve. Απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο έμπειρους χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να παράγουν επαγγελματικής ποιότητας βίντεο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κατανοούν και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το περιβάλλον εργασίας του Davinci Resolve, να οργανώνουν και να διαχειρίζονται τα πολυμέσα τους, και να εφαρμόζουν τον καινοτόμο τρόπο πρακτικές επεξεργασίας. Επιπλέον, θα εξοικειωθούν με τεχνικές χρωματικής διόρθωσης και διαβάθμισης, επεξεργασία ήχου μέσω της σελίδας Fairlight, και δημιουργία οπτικών εφέ και animations στη σελίδα Fusion. 

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα και κλείστε τη θέση σας!

Το Advanced Certificate «Resolve Masterclass - Τεχνικές Επεξεργασίας Βίντεο » βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Το υλικό αποδεσμεύεται τμηματικά ανά εβδομάδα, ενώ μετά το πέρας των 4 εβδομάδων, συνεχίζεται η πρόσβασή σας στο σεμινάριο για τουλάχιστον δύο έτη.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Γιώργος Κατσιλίδης, Κινηματογραφιστής
Ο Γιώργος Κατσιλίδης εργάζεται ως ενεργός κινηματογραφιστής, σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης οπτικοακουστικού περιεχομένου για εταιρικές, εμπορικές και ψυχαγωγικές δημιουργίες. Το 2019 ολοκλήρωσε το ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου «100 Χρόνια Ελεύθεροι» που πραγματεύεται την ιστορία της Ξάνθης από τις αρχές του 19ου αιώνα, ενώ το 2022 βραβεύτηκε για το πρωτότυπο σενάριο μικρού μήκους της ταινίας του «Το Τελευταίο Κυνήγι» από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Το πορτφόλιο του ξεπερνάει τα 200 βίντεο, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς. Είναι παράλληλα και εισηγητής σεμιναρίων που έχουν κατά κύριο λόγο ως θέμα την βιντεογραφία και τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο. Σήμερα μετράει πάνω από 10.000 μαθητές σε e-learning πλατφόρμες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 
Εκτός από το κομμάτι του κινηματογράφου, ο Γιώργος έχει κάνει μία πολύ μεγάλη καριέρα στον αθλητισμό ως επαγγελματίας αθλητής παρκούρ, κάτι το οποίο του άνοιξε τις πόρτες τον τελευταίο χρόνο στις χολιγουντιανές παραγωγές των Millennium Films, York Films και Nu Boyana όπου πλέον συμμετέχει στις ταινίες τους ως βασικό μέλος των stunts (κασκαντέρ).
 
Στο Skillbox θα βρείτε επίσης το σεμινάριο του Γιώργου Κατσιλίδη Videography Masterclass - Τεχνικές δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο.

 

Δείτε το trailer του σεμιναρίου

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: