Διοργανωτής Σεμιναρίου: Grand Foyer

Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή

Έναρξη 1 Ιανουαρίου
Υποστηρικτικό Υλικό
Ελληνικά
Online μέσω ZOOM
Έναρξη 1 Ιανουαρίου 1
Ελληνικά μέσω ZOOM

Τρόπος παρακολούθησης

Το webinar "Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή της σχολής Grand Foyer βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. Οι συναντήσεις μέσω ZOOM θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες: Κυριακή 12/2, 19/2, 5/3, 12/3 και ώρες 17:30-20:00  

Θεματολογία

1.1 Βασικές κοπές και χρήση μαχαίρι chef
1.2 Bασικοί Ζωμοί
1.3 Τονοσαλάτα Vegan
1.4 Vegan Mαγιονέζα
2.1 Vegan Mουσακάς με κιμά σόγιας
2.2 Vegan γύρος μανιταριών
2.3 Χειροποίητες πίτες για γύρο
2.4 Τζατζίκι από κάσιους
2.5 Βελούδινη κολοκυθόσουπα
3.1 Πατάτες φούρνου σαν τηγανιτές
3.2 Δροσερή σαλάτα Coleslaw
3.3 Bελούδινη Μαγιονέζα
3.4 Μπεϊκον από φύλλα ρυζιού και μανιταριού
3.5 Πατάτες τσακιστές με δενδρολίβανο
4.1 Vegan Ramen
4.2 Vegan dahl makhani
4.3 Thai Noodles - Σως φυστικοβούτυρου
4.4 Νάαν
4.5 Λαχματζούν
Αξιολόγηση Σεμιναρίου
Βεβαίωση Συμμετοχής & Τεστ Αξιολόγησης

Πιστοποίηση

Αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης από την πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ & το Υπουργείο Παιδείας σχολή Grand Foyer


Ολοκληρώστε επιτυχώς την παρακολούθηση και
αποκτήστε βεβαίωση από τη σχολή Grand Foyer, που είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ &
το Υπουργείο Παιδείας.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το πιστοποιημένο course «Vegan μαγειρική & υγιεινή διατροφή» απευθύνεται στην πλειοψηφία των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού που επιθυμούν να ανταποκριθούν στις συνεχείς εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον συγκεκριμένο κλάδο.
Συγκεκριμένα αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδιαφέρει:

  • Τον επιχειρηματία/ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας και επιχειρήσεων εστίασης, που θα το χρησιμοποιήσει ως οδηγό για το τρίπτυχο της επιτυχίας: σωστή οργάνωση, ικανοποίηση του πελάτη, ανανέωση του μενού με vegan πιάτα.
  • Τον επαγγελματία που ήδη εργάζεται στον τομέα της μαγειρικής και θέλει να εφοδιαστεί με γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη του
  • Τον σπουδαστή των Σχολών Μαγειρικής και άλλων σχολών τουριστικής & επισιτιστικής  κατεύθυνσης, που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του και να εξειδικευτεί στη μαγειρική του μέλλοντος
  • Όσους ερασιτέχνες επιθυμούν να μυηθούν στην υγιεινή διατροφή και να γνωρίσουν τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης
  • Όποιον επιθυμεί να εισέλθει επαγγελματικά για πρώτη φορά στη μαγειρική, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση παράλληλα με δεξιότητες που θα διευκολύνουν την προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο καλέστε μας στο

phone icon 2310 005188

Εισηγητής

Κωνσταντίνος Δήμουλας
Vegan Chef

Ο Κωνσταντίνος Δήμουλας γεννήθηκε στη Γερμανία το 1981. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, ωστόσο όντας ανήσυχο πνεύμα δοκιμάστηκε σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες ώστε να βρει τι θα του “ταίριαζε”. Το 2008 αποφάσισε να στραφεί σε έναν βίγκαν τρόπο ζωής, το οποίο αποτέλεσε τελικά και την αφορμή για να αναζωπυρωθεί η αγάπη του για τη μαγειρική με την οποία και είχε ασχοληθεί από μικρή ηλικία. Το 2016 άρχισε να μοιράζεται τις μαγειρικές δημιουργίες του με τον κόσμο μέσω Instagram με σκοπό να διαδώσει τη vegan κουζίνα. Το 2019 δημιουργεί το Beets-me.com και έκτοτε κάθε εβδομάδα προσκαλεί το κοινό του στην διαδικτυακή του κουζίνα όπου και μοιράζεται καινούργιες συνταγές, τιπς και συμβουλές! Την ίδια χρονιά ξεκινάει και το κανάλι του στο YouTube όπου παρουσιάζει αναλυτικά vegan συνταγές και τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφορεί με επιτυχία το πρώτο του vegan βιβλίο μαγειρικής με τίτλο “Το βρόμικο αλλιώς”.

Περισσότερα +

Τι θα μάθω;

Με την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Vegan Μαγειρική & Υγιεινή Διατροφή" ο/η υποψήφιος/α:

  • Θα αποκτήσει βασικές γνώσεις μαγειρικής, θα εξερευνήσει το χώρο της κουζίνας και θα έρθει σε επαφή και γνωριμία με τα vegan προϊόντα και τα οφέλη τους για την υγεία
  • Θα αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία
  • Θα φτάσει τις δεξιότητες του σε ανώτερο επίπεδο, θα εξερευνήσει την μαγειρική και θα εξειδικευτεί σε ένα τομέα όπως είναι η Vegan Mαγειρική που συνεχώς εξελίσσεται

Κόστος

Κλείστε τη θέση σας τώρα!
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Ειδικό 187€
Ειδική έκπτωση 15% σε φοιτητές & ανέργους
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Κανονικό 220€
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Εταιρικό Πακέτο

Επενδύστε στην εκπαίδευση του προσωπικού σας και εφοδιάστε το με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την εταιρεία σας.

Επιλέξτε το σεμινάριο με το οποίο επιθυμείτε να καταρτίσετε τους εργαζομένους σας και ζητήστε μας προσφορά. Περισσότερα
*Δυνατότητα πληρωμής με (έως 3) άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο phone icon 2310 005188
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: