3.1 Εισαγωγή και εκπαιδευτικοί στόχοι
3.2 Unique transport experiences
3.3 City sightseeing tours
3.4 Fine dining - Υψηλή γαστρονομία
3.5 Σχέσεις τμήματος Concierge με το υπόλοιπο ξενοδοχείο
3.6 Εφαρμογές και ιστοσελίδες στην υπηρεσία του τμήματος Concierge
3.10 Κώδικας επιχειρηματικής συμπεριφοράς και δεοντολογίας
3.11 Διοίκηση στον κλάδο της φιλοξενίας
3.12 Συμβουλές για επιτυχημένες προσλήψεις
3.13 Security/Ασφάλεια στα ξενοδοχεία
3.14 Concierge και Covid-19
3.15 Concierge service και άλλοι κλάδοι υπηρεσιών
3.16 Προσωπικές εμπειρίες Concierge
3.17 Το μέλλον του επαγγέλματος Concierge
3.18 Καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό
3.19 Επαναληπτικό Τεστ 3ης Εβδομάδας